Share |
Budapest-térkép
Budapest térkép, budapesti útikalauz, információs portál
Turista információk Budapestről: szállás, utazás, étterem, látnivalók, város kalauz, szórakozás, kikapcsolódás, közhasznú információk.
Dátum és idő: 2018/03/18 | 00:43

Névnap: Sándor, Ede | Holnap: József, Bánk

Hotspotok Budapesten

Keresés

  Példa: 1021 Budapest, Hüvösvölgyi út 69.

Hotspotok Budapesten

Hogy mik is azok a hotspotok? A hotspotok vagy más néven vezeték nélküli Internet hozzáférési pontok (röviden WiFi) lényege, hogy saját laptopunkkal, vagy PDA készülékünkkel, esetlek dual módú (telefonálásra és internetezésre alkalmas) telefonunkkal közvetlenül csatlakozhatunk a világhálóra. Ezek a hozzáférési pontoknak a hatótávolsága körülbelül 50 méter, és leginkább nyilvános helyeken, éttermekben, kávézókban, pályaudvarokon, bevásárlóközpontokban, repülőtereken találhatóak meg.

A díjmentes hotspotok használatáért természetesen nem kell fizetni, azonban sok helyen limitálják a maximális sávszélességet. Vannak olyan vendéglátó helyek, ahol a WiFi használatát fogyasztáshoz kötik, kizárva ezzel a jogosulatlan felhasználókat. A térítéses hotspotok igénybevételénél általában valamilyen előfizetéses rendszerben (pl.: emelt díjas sms) vásárolható Internet hozzáférési idő.

Találat: 1 hotspotból 1-1-ig megjelenítve

1. Az élet íze kávézó- és teaház (Kávézó)
2500 Esztergom, Bajcsy-Zsilinszky út 4.
 
Független, Ingyenes,
SSID:az_elet_ize
Megnézem a térképen
Útvonaltervező a hotspothoz
Internet

Hozzászólások


Még senki sem szólt hozzá, legyen Ön az első!